Smučarski klub Radovljica
Gorenjska cesta 26, 4240 Radovljica
Slovenija

e-mail:
info@smucarski-klub-radovljica.si
Petek, 4. oktober 2019 - 11:23

obvestilo jesen 1

PZ ZUTS SK RADOVLJICA

4.10.2019

ČLANOM PZ ZUTS RADOVLJICA

Spoštovane učiteljice in učitelji alpskega smučanja,

Veseli nas, da je po vrhovih okrog nas že belo, kar pomeni, da se bo smučarska sezona kmalu začela.Vsi, ki združujemo svoje interese na področju učenja alpskega smučanja v Področnem zboru ZUTS Radovljica, bomo tudi letos deležni večjega števila dogodkov, od katerih so nekateri obvezni, drugi pa zaželeni za ustvarjanje trdnejše in učinkovitejše skupnosti na področju učenja smučanja.

O dogodkih vas bomo pravočasno obveščali; prvi tak je seminar za pridobitev licence ISIA za delo v tujini, ki bo potekal 19.10. na avstrijskem ledeniku Moelltal.

Razpis seminarja z navodili za prijavo je na spletni strani   Zainteresiran kandidat se prijavlja vsak sam direktno na naveden naslov.

Predpogoj za prijavo na ta razpis kot tudi za vse kasnejše dogodke pa je urejena Modra kartica za sezono 2019/2020. Zato pozivamo vse, ki tega še niste uredili, da to nemudoma storite po navodilih, ki so zelo natančno objavljena na naši spletni strani www.radski.si v Meniju PZ ZUTS SK Radovljica

Opozarjam, da nakup Modre kartice lahko opravite izključno preko naše pisarne pri SK Radovljica, zato vljudno prosim, da postopate skladno z navodili.

Vnaprej napovedujem tudi, da bo licenčni seminar za pridobitev licence za poučevanje v sezoni 2019/2020 organiziran 19.12., predvidoma zvečer v Kranjski Gori. Ker bo to predvidoma edini termin za naše člane, vljudno prosim, da si rezervirate čas v tem terminu. Razpis licenčnega seminarja sledi v nekaj tednih.

Lep smučarski pozdrav, s spoštovanjem,

PZ ZUTS Radovljica

Jure Vreček, predsednik

Matjaž Šarabon