Smučarski klub Radovljica
Gorenjska cesta 26, 4240 Radovljica
Slovenija

e-mail:
info@smucarski-klub-radovljica.si
Petek, 18. december 2020 - 19:15

PREDSEZONSKI licenčni seminar

PZ ZUTS SK RADOVLJICA

Datum:  18.12.2020

Razpis predsezonskega licenčnega seminarja 

Spoštovane učiteljice in učitelji smučanja,

Tudi v tem neznačilnem in ne ravno smučarjem naklonjenem letu moramo opraviti nujne stvari, ki nam bodo omogočale poučevanje alpskega smučanja v sezoni 2020/2021. Vsi, ki bomo aktivni na področju učenja smučanja potrebujemo licenčno nalepko za to sezono.

Glede na stanje ukrepov za preprečevanje okužb ne moremo organizirati »normalnega« seminarja z delom na snegu. Zato bo tokratni licenčni seminar Področnega zbora ZUTS Radovljica potekal virtualno preko Zoom-a. Seminar bo v

  • sredo, 23.12.2020, ob 19.00 do predvidoma 21.30

 

Za udeležbo na seminarju so absolutno obvezne predhodne prijave. Sprejemamo jih na povezavi >>  do 22.12.do 12.00.

Število udeležencev je zaradi omejitev medija omejeno na 100, zato prosim, da se pravočasno prijavite. Zamudnikov na žalost ne bomo mogli »spustiti« preko vratarja na Zoom-u; skratka, licenčno nalepko boste lahko dobili samo tisti, ki se boste pravočasno prijavili in plačali kotizacijo. Izjem ne bo.

Pri prijavi obvezno navedite Priimek Ime (v tem vrstnem redu), doseženo stopnjo usposobljenosti za poučevanje alpskega smučanja, naslov e-pošte ter naslov za pošiljanje licenčne nalepke. Licenčne nalepke bomo poslali na naslove v nekaj dneh po izvedenem seminarju.

Cena udeležbe na seminarju je 30€, kar vključuje tudi licenčno nalepko za sezono 2020/2021. Po prijavi na seminar kotizacijo 30€ plačajte na transakcijski račun SMUČARSKI KLUB RADOVLJICA, Gorenjska 26, Radovljica GORESI2X TRR : 07000-0000480919 sklic: 99 Namen plačila : priimek in ime učitelja , licenčni seminar.

Po plačilu kotizacije boste dobili povabilo na Zoom predstavitev 15 min pred pričetkom seminarja. Ob prijavi na sejo Zooma- obvezno napišite svoj Priimek in ime (v tem vrstnem redu). Sam potek udeležbe bo natančno opisan na vabilu.

To bo edini seminar v organizaciji PZ SK Radovljica za naslednjo sezono, tako da vas pozivamo, da se ga udeležite.

S spoštovanjem, lep smučarski pozdrav,

Jure Vreček, predsednik PZ Radovljica

Zanj Matjaž Šarabon

PS: brez Modre kartice vam tudi licenčna nalepka ne bo zadostovala za poučevanje brez težav v sezoni 2020/2021. Zato tisti, ki MK za sezono 20/21 še nimate, to čim prej uredite.

PS2:  v datoteki na koncu obvestila je tudi tabela za lažje razumevanje stopnje usposobljenosti za poučevanje alpskega smučanja. Ob prijavi prosim uporabljajte sedaj veljavno nomenklaturo.